در مکاتب درمانی طب مدرن و سنتی جه کسی حق طبابت دارد ؟
علم طب از مجوز طبابت جدا است
- هدف از طبابت حفظ سلامتی و درمان دردها است و ابن حرفه با جان مردم ارتباط دارد و سلامتی بالاترین سرمایه زندگی انسان است .
- در طول تاریخ ( قبل و بعد از ظهور اسلام ) پزشکان همیشه زیر نظر حاکم فعالیت می کردند و از زمان زرتشت کسی می توانست کار طبابت انجام دهد که پروانه طبابت داشته و تحت نظارت حاکم باشد ، اینکه عده ای به مردم می گویند ابن سینا مگر مدرک داشته است و ما برای فعالیت طب سنتی مدرک نیاز نداریم به دنبال اغفال مردم هستند ،چون این سینا سخت ترین راه را تا رسیدن به طبابت طی کرد و شاید کمتر پزشکی به اندازه ایشان در این راه سختی کشیده باشد و اگر شرایط به گونه ای تعیین شود که طبق روالی که ابن سینا طی کرده و طبیب شده ، مدعیان مخالف مدرک دانشگاهی طی کنند و بعد مجوز طبابت بگیرند ، یک نفر هم از آنها نمی تواند مجوز طبابت بگیرد و از طرفی ابن سینا صدها بار از حکام مختلف پروانه و مجوز طبابت گرفت .
- طبیب یا پزشک در طب سنتی و مدرن نیاز به دو تائیدیه دارد : اول تائیدیه علمی توسط مراجع علمی قابل تائید حکومت . دوم تائیدیه قانونی کاری ، از اصناف و مراجع ذی صلاح قانونی ، یعنی اگر حتی در دانشگاه طب سنتی و یا مدرن درس طب بخواند و در تمام مراحل امتحانات بهترین نمره یک کشور را بیاورد و فارغ التحصیل بشود تا این فرد پروانه کار نگیرد طبابت اش جرم است .
- هر فردی که بخواهد طبابت کند حتماً باید توسط یک مرجع ذی صلاح کنترل و بازرسی بشود ، تنها مراجع ذی صلاح برای طبابت ،طبق قانون و نظر مقام معظم رهبر ی انقلاب ، وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی است و هر مرجع دیگری برای طبابت گواهی و یا پروانه صادر کند غیر قانونی است و گواهی موسساتی که در مورد طب سنتی آموزش می دهند پروانه ای برای طبابت نیست
- آیا هر کس که خود با توسط موسسه ای که مورد تائید مراجع ذی صلاح نیست تمام کتب و مطالب علمی پزشکی را آموزش دیده باشد حق طبابت دارد؟
جواب این است : علم طب از مجوز طبابت جدا است .
هر فرد بی سوادی می تواند در طول زمان دانش طب را بیاموزد اما این مجوزی برای طبابت نیست . و حق طبابت ندارد.
در تمام دنیا در طب سنتی و مدرن این قانون است که اگر حتی از طریق کنکور فردی وارد دانشکده پزشکی شده و تمام دروس آن را با بهترین نمره قبول بشود و در دانش تئوری و عملی نمره اول را بیاورد و مدرک فارع التحصیلی را اخذ کند اگر پروانه طبابت نداشته باشد حق طبابت ندارد .
این دقیقا مثل این است که یک مهندس عمران با بهترین نمره فارغ التحصیل می شود اما برای اخذ پروانه دفتر خدمات مهندسی باید از سازمان نظام مهندسی پروانه فعالیت اخذ کند
- در همه رشته های علم همین است یک روحانی وقتی می تواند معمم بشود و فعالیت کند که وارد حوزه شده قوانین تحصیل در حوزه را رعایت کند ، زیر نظر حوزه فارغ التخصیل بشود و برای هر نوع فعالیت به نظارت حوزه علمیه نیاز دارد و اگر تخلفی بکند دادگاه ویژه روحانیت می تواند ایشان را محاکمه کند ، حال فکر کنید یک پزشک بدون آنکه هر کدام از این مراحل قانونی را در حوزه طی کند خود در خانه و یا در موسسه ای غیر حوزه علمیه که حوزه آن موسسه را قبول ندارد مدرک حوزوی بگیرد این فرد مورد تائید حوزه است ؟ ایا حوزه به ایشان اجازه فعالیت می دهد ؟ آیا به عنوان روحانی معمم حق فعالیت دارد؟
- پس همانطور که یک پزشک حق ندارد بدون رعایت قوانین حوزه علمیه معمم شده و به عنوان روحانی فعالیت کند یک روحانی هم حق ندارد بدون رفتن به دانشکده پزشکی و داشتن مجوز و مدرک طبابت به فعالیت پزشکی در طب سنتی و مدرن مشغول شود
- ادامه داد...................... @hajtalebi2526