در کهگیلویه و بویراحمد نظام پزشکی مسئول پیگیری امحای زبالههای عفونی شد در شورای سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد، سازمان نظام پزشکی موظف شد تا در طول سه ماه موضوع امحای زبالههای عفونی را به نتیجه برساند. به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، سید حسین صابری در شورای سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد و بعد از گزارش رئیس دانشگاه علوم پزشکی در مورد وضعیت زبالههای عفونی اظهار کرد: اگر در یک محله یا یک شهر موضوعی به بحران تبدیل شود باید هرچه داریم را برای مهار و رفع آن بحران به کار گیریم، اما معتقدم موضوع تولید زبالههای عفونی و نحوه جمعاوری و امحاء ان هنوز در این استان به یک بحران تبدیل نشده است. استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در بحث زبالههای خطرناک و عفونی اکنون در وضعیت حاد و بحرانی نیستیم، افزود: البته این بحرانی نبودن به منزله بیتوجهی به موضوع نیست و باید آن را جدی بگیریم و به آن توجه کنیم. وی، مسئول پیگیری موضوع زبالههای عفونی را سازمان نظام پزشکی دانست و گفت: در مدت سه ماه فرصت دارید تا برای این موضوع که اکنون بحران نیست، اما اگر به آن بیتوجه باشیم در آینده به بحران تبدیل میشود را به یک نتیجه مشخص برسانید. صابری تصریح کرد: آموزش تفکیک زبالههای عفونی از زبالههای معمولی، تفکیک زبالهها از مبدأ تولید آنها و در نظر گرفتن تعرفههای سنگین برای حمل و امحاء زبالههای عفونی از جمله کارهای مؤثر در این زمینه است. مقام ارشد اجرایی در استان کهگیلویه و بویراحمد، امحاء زبالههای عفونی را اقدامی لازم و ضروری برای حفظ سلامتی جامعه دانست و اضافه کرد: نظام پزشکی در طول سه ماه دستورات و تدابیر لازم را به اجبار پزشکان در مطبها، درمانگاهها، آزمایشگاهها و بیمارستانهای خصوصی نسبت به خرید دستگاه امحاء زباله و یا امحای این زبالههای عفونی به طریق دیگر، به کار ببندند. به گزارش فارس، شهردار یاسوج نیز در این شورا با اشاره به اهمیت سالمسازی زبالهها و بیخطر کردن زبالههای عفونی گفت: اگر میخواهیم بخش خصوصی وارد موضوع امحاء زباله شود، باید برآوردهای تولید هر کیلو زباله و هزینههای آن را برآورد کنیم تا درآمدزایی و مقرون به صرفه بودن آن مشخص و بعد از آن به مزایده گذاشته شود. قباد نگینتاجی ادامه داد: دستگاهها و مراکز تولید زبالههای عفونی نیز باید مکلف شوند که در صورت ورود بخش خصوصی به این موضوع، زبالههای خود را برای امحاء به آنها تحویل دهند. وی از همکاری و آمادگی شهرداری در این زمینه خبر داد. گفتنی است؛ در این نشست مقرر شد تا دستگاهها از طریق ذیحسابان خود هیچ پولی را برای خرید ظروف یکبار مصرف پلاستیکی اختصاص ندهند و میراث فرهنگی نیز در رستورانها و تفریحگاهها با جدیت با این موضوع که سلامت مردم را به خطر انداخته است مقابله کنند
در شورای سلامت استان کهگیلویه و بویراحمد، سازمان نظام پزشکی موظف شد تا در طول سه ماه موضوع امحای زبالههای عفونی را به نتیجه برساند.
در دنياي طب هيچکس کامل نيست يکي از رموز خلقت، پيچيدگي بدن انسان است ، که تا کنون هيچ مرکز پزشکي در جهان نمي تواند ادعا کند که به رموز آن دست يافته باشد .
شيخ الرئيس نواسه علي سينا، معروف به ابن سينا . به قولي در ماه صفر سال 370 هجري قمري(مطا بق 980 ميلادي ) از پدر بلخي ايي بنام عبدالله و مادر بخارايي بنام ستاره در قريه خورميثن(قريه اي ميان بلخ و بخارا)طفلي چشم به جهان گشود .كه نامش را حسين گذاشتند .
هفت سال تحصیل در طب مدرن ، بیش از24 سال تحقیق ، مطالعه و درمان با روشهای طب سنتی ایران و طب مدرن ، تفکر و تحقيق در زندگی قرن 21 و کسب تجربیات با ارزش در درمان بیماران و تفکر بسیار در حفظ تندرستی و درمان بشر ، آشنایی با طبیعت ، هنر و متافیزیک ، ارتباط عمیق با معنویات ، گشت و گذار در ایران و بعضی کشورهای جهان به منظور آشنایی با مکاتب درمانی مختلف ، مطالعه و آموزش مستمر در مورد گياه درماني و رفتار گياه ، اتفاقات بسیار شگفت و حیرت انگیز در درمان بیماران صعب العلاج و لاعلاج که در هیچ کتابی نوشته نبود ، بخصوص شفای الهی بیماران که با هیچ روش درمانی قابل توجیه نیست و .......باعث شد : نگاهم به انسان ، و علم پزشکی به بطور جدي تغییر کند .همه این تجربیات را مدیون شفای بیمارانی می دانم که بعد از سالها مراجعه به طب مدرن ومکاتب مختلف درمانی ، درمان نشده اما با روشهای درمانی ما با عنايت پروردگار درمان شدند